Arbeid en gezondheid


gezondheid.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Arbeid en gezondheid
Arbo
Arbo
http://www.arbo.nl/

Arbo Kennisnet
Arbo Kennisnet
http://www.arbozw.nl/

Arboned
Arboned
http://www.arboned.nl/

Gezondheidsbevordering Op Werkplek
Gezondheidsbevordering Op Werkplek
http://www.gbw.nl/

Nooordelijk Centrum Arbeid En Gezondheid
Het noordelijk centrum arbeid en gezondheid (afgekort ncag) biedt begeleiding bij ziekteverzuim en ondersteuning bij re´ntegratie (stressconsultancy). het levert expertise bij stressgerelateerde klachten. op basis van een uitgebreide intake en diagnostiek wordt een behandelingsplan samengesteld.
http://www.ncag.nl/

Rubriek Sluiten
Rubriek Sluiten
http://gezondheid.boogolinks.nl/settings.php?rubriek=50386&onderwerp=gezondheid&actie=sluiten

Gerelateerd
 • Waarom uw smartphone slecht voor uw gezondheid is
 • Regiospreekuur van start voor vragen over werk, opleiding ..
  ROTTERDAM - Het Sectorinstituut Transport en Logistiek is samen met FNV Transport en Logistiek en CNV Vakmensen een regiospreekuur gestart op het kantoor van de FNV in Rotterdam. Met dit proefproject sluiten de organisaties aan bij de wens om werknemers laagdrempelig en persoonlijk informatie en advies aan te bieden. Bij succes zullen de regiospreekuren landelijk worden aangeboden. Het Sectorinstituut Transport en Logistiek, FNV Transport en Logistiek en CNV Vakmensen vinden het belangrijk om laagdrempelig advies en informatie te geven over de ondersteuning die het Sectorinstituut individueel en collectief kan bieden aan werknemers. Bijvoorbeeld op het gebied van werk(gelegenheid), scholing, opleidingen, veilig en gezond werken en functiewaardering. Concreet kunnen dat vragen zijn over code 95, de dienstverlening vanuit het MobiliteitsCentrum transport, over een veilige en gezonde werkomgeving of vele andere praktische vragen over werken in de sector transport en logistiek. Het spreeku...
 • Ebolavaccins lijken effectief
  Twee experimentele vaccins tegen het ebolavirus lijken veilig en doeltreffend. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie WHO wordt er binnenkort begonnen met tests op gezonde vrijwilligers in West-Afrika, onder meer op hulpverleners.
 • 'Te veel zitten is altijd slecht voor gezondheid'
  De tijd die iemand zittend doorbrengt, wordt in verband gebracht met een hoger risico op hart- en ..., lees meer op Kanaal Gezond
 • Zo bestrijd je die nieuwjaarskater
  Heb jij vannacht iets te enthousiast, met een paar drankjes te veel het nieuwe jaar ingeluid? Je bent ongetwijfeld niet de enige. Maar hoe kom je nu zo snel mogelijk van die helse kater af? Een paar tips.
 • Er staan 6 links op deze pagina.
  Privacybeleid