Arbeid en gezondheid


gezondheid.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Arbeid en gezondheid
Arbo
Arbo
http://www.arbo.nl/

Arbo Kennisnet
Arbo Kennisnet
http://www.arbozw.nl/

Arboned
Arboned
http://www.arboned.nl/

Gezondheidsbevordering Op Werkplek
Gezondheidsbevordering Op Werkplek
http://www.gbw.nl/

Nooordelijk Centrum Arbeid En Gezondheid
Het noordelijk centrum arbeid en gezondheid (afgekort ncag) biedt begeleiding bij ziekteverzuim en ondersteuning bij re´ntegratie (stressconsultancy). het levert expertise bij stressgerelateerde klachten. op basis van een uitgebreide intake en diagnostiek wordt een behandelingsplan samengesteld.
http://www.ncag.nl/

Rubriek Sluiten
Rubriek Sluiten
http://gezondheid.boogolinks.nl/settings.php?rubriek=50386&onderwerp=gezondheid&actie=sluiten

Gerelateerd
 • Eind aan schommelende bloedsuikerspiegel
  Heftige pieken en dalen in de bloedsuikerspiegel bij type-1 diabetes zijn voortaan te voorkomen. Door toepassing van een sterk verfijnde sensortechniek in een nieuw type insulinepomp, kunnen zowel overdag als 's nachts schommelingen in het glucosegehalte worden opgevangen.
 • Vijf manieren waarop de Apple Watch je gezondheid verbetert
  De Apple Watch kan je gezondheid verbeteren. iCulture toont vijf manieren waarop de Apple Watch je bewuster maakt van je (on)gezonde gedrag.
 • Tien Amerikanen in quarantaine om ebola
  De Verenigde Staten evacueert tien Amerikanen die in Sierra Leone mogelijk besmet zijn geraakt met het dodelijke ebolavirus. De tien worden 21 dagen ter observatie opgenomen in gespecialiseerde klinieken in Nebraska, Maryland en Atlanta.
 • Teek maakt steeds meer slachtoffers
  De ziekte van Lyme blijkt explosief toegenomen in Nederland. De infectieziekte, overgebracht door besmette teken in de natuur, breidt zich als een olievlek over het land uit. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) spreekt, aan de vooravond van de Week van de Teek, van een ,,zorgelijke verviervoudiging? in 20 jaar.
 • Ook senioren in de kreukels door tablet
  Betekende RSI vroeger vooral een muisarm, nu zijn dat een tablet-nek en smartphone-pols, veroorzaakt door het toenemende gebruik van mobiele apparaten in de afgelopen jaren. Ook senioren hebben inmiddels de tablet en smartphone omarmd en lopen daardoor risico op spier- en gewrichtsklachten. Dat blijkt uit onderzoek van SeniorWeb. Zo'n 14% van de senioren met een mobiel apparaat kampt met klachten of pijn door het gebruik hiervan.
 • Er staan 6 links op deze pagina.
  Privacybeleid