Arbeid en gezondheid


gezondheid.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Arbeid en gezondheid
Arbo
Arbo
http://www.arbo.nl/

Arbo Kennisnet
Arbo Kennisnet
http://www.arbozw.nl/

Arboned
Arboned
http://www.arboned.nl/

Gezondheidsbevordering Op Werkplek
Gezondheidsbevordering Op Werkplek
http://www.gbw.nl/

Nooordelijk Centrum Arbeid En Gezondheid
Het noordelijk centrum arbeid en gezondheid (afgekort ncag) biedt begeleiding bij ziekteverzuim en ondersteuning bij re´ntegratie (stressconsultancy). het levert expertise bij stressgerelateerde klachten. op basis van een uitgebreide intake en diagnostiek wordt een behandelingsplan samengesteld.
http://www.ncag.nl/

Rubriek Sluiten
Rubriek Sluiten
http://gezondheid.boogolinks.nl/settings.php?rubriek=50386&onderwerp=gezondheid&actie=sluiten

Gerelateerd
 • Weer veel doden in India door varkensgriep
  Inmiddels zijn ruim 1600 mensen in India overleden aan de varkensgriep. Nog eens 28.000 mensen zijn besmet door de ziekte, meldden Indiase media vrijdag. Vorige week stond het dodental nog op 1300.
 • 'Dutje helpt baby bij leren'
  Baby's slaan nieuwe informatie een stuk beter op als ze kort daarna even een dutje doen. Dat blijkt uit onderzoek van de Britse Universiteit van Sheffield. De bevindingen suggereren dat de beste tijd om baby's iets te leren net vˇˇr het slapen gaan is.
 • Carnaval komt werkgever duur te staan
  Carnaval bezorgt de economie een stevige kater; bijna vijftien procent van de feestvierders meldt zich na carnaval ziek bij de baas. De meeste mensen hebben genoeg aan een dagje om te ontnuchteren, maar een kleine groep heeft hier een hele week voor nodig.
 • Donornier mogelijk besmet met hiv
  Vier jaar lang wachtte de Britse Tony Gartside al op een donororgaan, toen het verlossende telefoontje eindelijk kwam. Er was een nier beschikbaar. Kleine kanttekening: de donor zou weleens besmet kunnen zijn met hiv...
 • Over (on)gezond eten, drinken en leven
  Soms doen we als PatiŰntenfederatie NPCF iets waarvan je je vervolgens afvraagt: hoe zit dat eigenlijk bij mij? Die vraag stelde ik me deze week toen wij een brief naar de vaste Kamercommissie voor VWS stuurden over preventie. In de brief schrijven we over de koppeling tussen gezond leven en minder ziek zijn.

 • Privacybeleid