Arbeid en gezondheid


gezondheid.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Arbeid en gezondheid
Arbo
Arbo
http://www.arbo.nl/

Arbo Kennisnet
Arbo Kennisnet
http://www.arbozw.nl/

Arboned
Arboned
http://www.arboned.nl/

Gezondheidsbevordering Op Werkplek
Gezondheidsbevordering Op Werkplek
http://www.gbw.nl/

Nooordelijk Centrum Arbeid En Gezondheid
Het noordelijk centrum arbeid en gezondheid (afgekort ncag) biedt begeleiding bij ziekteverzuim en ondersteuning bij re´ntegratie (stressconsultancy). het levert expertise bij stressgerelateerde klachten. op basis van een uitgebreide intake en diagnostiek wordt een behandelingsplan samengesteld.
http://www.ncag.nl/

Rubriek Sluiten
Rubriek Sluiten
http://gezondheid.boogolinks.nl/settings.php?rubriek=50386&onderwerp=gezondheid&actie=sluiten

Gerelateerd
 • Biodiversiteit houdt ons gezond
  Behoud van een rijkdom aan planten en dieren heeft een positieve invloed op de water- en luchtkwaliteit, voedingsstoffen en verscheidenheid aan micro-organismen in ons lichaam.Het gezamenlijke rapport van het Secretariaat van de Conventie inzake Biologische Diversiteit (SCBD) en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) bevat bijdragen van verschillende partners en meer dan honderd experts.
 • Drie miljoen voor onderzoek naar verbetering persoonlijke ..
  Luisteren + - De provincie Groningen, het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) en midden- en kleinbedrijven gaan 3 miljoen euro investeren in onderzoek naar de verbetering van de individuele gezondheidssituatie (Personalized Health). De investering moet de huidige samenwerking tussen overheid, bedrijven en kennisinstellingen verbeteren en nieuwe bedrijven aantrekken. Personalized Health De levensverwachting is de afgelopen ?
 • 'Komst van twee protonencentra heel voorbarig'
  De aangekondigde start, in 2017, van maar liefst twee protonencentra voor de behandeling van kanker, in Groningen en Delft, is ,,uiterst voorbarig?. Dat zegt dr. Frits Groenevelt, voorzitter van de Nederlandse initiatiefgroep Cancer Clinic International Foundation (CCI).
 • Thyrax-gebruiker snakt naar erkenning
  Opvallend veel gebruikers van het synthetische schildklierhormoon Thyrax Duotab snakken naar erkenning van hun plotselinge en aanhoudende gezondheidsklachten. ,,Al maanden probeer ik de aandacht van mijn huisarts te krijgen voor mijn klachten, helaas tevergeefs?, zegt 53-jarige Inge uit Beverwijk. ,,De dokter neemt het allemaal niet erg serieus en houdt het op opkomende overgangsklachten.?
 • Ook senioren in de kreukels door tablet
  Betekende RSI vroeger vooral een muisarm, nu zijn dat een tablet-nek en smartphone-pols, veroorzaakt door het toenemende gebruik van mobiele apparaten in de afgelopen jaren. Ook senioren hebben inmiddels de tablet en smartphone omarmd en lopen daardoor risico op spier- en gewrichtsklachten. Dat blijkt uit onderzoek van SeniorWeb. Zo'n 14% van de senioren met een mobiel apparaat kampt met klachten of pijn door het gebruik hiervan.
 • Er staan 6 links op deze pagina.
  Privacybeleid