Gezondheid en Reizen


gezondheid.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Gezondheid en Reizen
Estethica Dentistry
Dentistry in Turkey / Istanbul. \r\nDentistry, in particularly cosmetic dentistry, is one of the aesthetic treatments that Estethica is offering for his patients. We provide qualified treatments like dental bridges, dental implants, dental veneers and teeth whitening.
http://estethica-dentistry.com/

Esteworld Haartransplantatie Turkije
Esteworld is toonaangevend op gebied van haartransplantatie in Turkije. Esteworld wordt gezien als de meest moderne en uitgebreide Esthetica groep van Turkije. Inmiddels heeft Esteworld twee gespecialiseerde haartransplantatie klinieken. Beide moderne klinieken beschikken over de belangrijkste Europese kwaliteitskeurmerken zoals de ISO9001, TUV, en als enige haartransplantatie kliniek in Turkije een goedkeuring van het Ministerie van Volksgezondheid. Wij dragen ook het keurmerk van de Nederlandse haarstichting.
http://www.esteworld-haartransplantatie.nl/

Excellent Medical Travel
Excellent Medical Travel verzorgt haar transplantaties in Istanbul, Turkije.
http://www.excellent-haartransplantatie.nl/

Gezond op reis
Vaccinatie voor infectieziekten in het buitenland. vaccinaties o.a. hepatitis, malaria, buiktyfus. tips, risico's en info vaccineren voor de vakantie
http://www.gezondopreis.nl/

Gezondheid in de tropen
Tropica medical services biedt reizigersadvies en tropen-vaccinaties op maat.
http://www.tropica.nl/

Lichtgewicht topro rollator
Via deze webwinkel Top-rollator.nl willen wij het u gemakkelijk maken aangezien het aanbod rollators erg groot is en er ondertussen zoveel merken zijn zien onze klanten vaak de spreekwoordelijke \"bomen door het bos niet meer\". Door onze ondertussen jarenlange ervaring met hulpmiddelen o.a. rollators en scootmobielen weten wij ondertussen wel wat goed is en wat niet, welke rollator veilig is en welke niet! Vandaar dat wij er voor kiezen enkel deze merken op Top-rollator aan te bieden waarvan wij 100% zijn overtuigd en uit eigen voorraad leveren.
http://www.top-rollator.nl

Vaak voorkomende situaties
Vaak voorkomende situaties
http://krant.telegraaf.nl/krant/enverder/venster/reizen/reis.GezondOpReis/reis.introgezondopreis.html

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid